top of page
20071114175612233_2
11100914165179
2007103014273552056
futóra_neuraltherapy
GreatWall010
futóra needle

Az akupunktúra bizonyos, meghatározott testfelszínhez közeli területek, pontok mechanikus ingerlése, amelynek létezése a több ezer éves hagyományos kínai orvoslás egyik szakterületeként vált ismertté. Bár a kínai szakirodalom korábban nem említhette a beavatkozásoknak élettani hátterét, újabban kiterjedt kutatások folynak mind Keleten, mind Nyugaton a hatásmechanizmus alapjaival, a szerteágazó élettani hatások magyarázatával kapcsolatban. Az akupunktúra a nyugati orvostudomány számára értelmezhetetlen a szinonimák használata miatt, egyesek szerint bizonyíthatatlan elvekre épül (yin és yang energiák) , de a a hiteles kísérletek alapján a hatása magasabb  a placebónál.

Neuralterápia

A neurálterápia során a test különböző pontjain (ú.n. neurálterápiás pontjain) az orvos egy fájdalomcsillapító és izomrelaxáló injekciós kezelést hajt végre, mely a célnak megfelelően az adott helyen vagy a test más pontjain eredményezi a görcsös, megfeszült izmok ellazulását, és így a fájdalom csökkenését. Gyakori ezzel a kezeléssel például a fejfájás, migrén kezelése, vagy a derékfájdalom csökkentése.

Alacsony frekvenciájú elektromágneses tér

A BioScan vizsgálat során nem kell az Ön testébe tűvel, vagy bármilyen eszközzel behatolni.  A BioScan készülék kényelmes, gyors energetikai tesztet végez, amelynek eredményeit egy mikroprocesszor tárolja. Ezek az információk jelzik az Ön szervezetében a vizsgálat időpontjában lévő stressz mennyiségét, illetve testének energetikai állapotát.

KÉRJÜK FOGLALJON IDŐPONTOT!                    FONTOS, HOGY CSAK RENDELÉSI IDŐBEN TELEFONÁLJANAK! Telefonszám:+36-1-281-3035

Rendelési idő:
Hétfő:               9 - 18 óráig
Szerda:             9 - 18 óráig

VIGYÁZZON AZ EGÉSZSÉGÉRE!

SZAKTANÁCSADÁS

Rendelőnk folyamatosan bővülő műszerparkkal, korszerű rehabilitációs eszközökkel, pszichológiai-mentálhigiénés, életmód vezetési tanácsadással áll a járóbetegek rendelkezésére.

ÁLLAPOTFELMÉRÉS

Műszeres diagnosztika

BEST vizsgálat, az egész szervezet fájdalommentes vizsgálata.

Funkcionális elektrodinamikai felmérés.

MÓDSZEREINK

Hagyományos és komplementer-természetes gyógymódok.

Jelentkezzen be hírlevelünkhöz

Kérjük adja meg elérhetőségét, hogy tudjuk önt informálni a legújabb hírekről!

Köszönjük az elküldést!

bottom of page