Diagnosztika

Általános belgyógyászati vizsgálatok

A klasszikus fizikális és eszközös (EKG), laboratóriumi vizsgálattal diagnosztizálható betegségek személyre szabott terápiája, egyéni kezelési terv alapján. Szűrővizsgálatként cukorbetegség, magas vérnyomás, emésztőrendszeri betegségek követése és gondozása történik.

Gyakori probléma az emésztőrendszeri betegségek megjelenése és kapcsolódásuk a különböző testsúlyzavarokhoz.

A személyes táplálkozási szokások elemzése, valamint a laboratóriumi leletek, szűrővizsgálatok összegzése során a páciens teljes szervezetére vonatkozóan adunk állapotfelmérést, amely után a személyre szabott életmód változtatás, diéta, egyéb kezelési módszerek következnek.

Műszeres diagnosztika

BEST Vizsgálat:Egy nagyon alapos, átfogó góckutatáson vehetsz részt, mely során a tested 64 pontján vizsgálják meg a gócokat, mivel a mandulán és a fogakon kívül még számos területen rejtőzhet benned góc.

VICARDIO vizsgálat = 3 dimenziós EKG vizsgálat

(12 csatornás EKG, 3 dimenziós "szívkép" elemzéssel)

Mit jelent a "szív-kép" analyzise?

A szívének képe egy "pillanatfelvétel" , amelyet speciális algoritmus segítségével az elektrokardiogram jele által tartalmazott információkból nyerünk.

Vér, Vizelet, székletvizsgálat

Vérvizsgálatok

 • Vérsejtsüllyedés

 • Vérkép (vörösvérsejt, fehérvérsejt, vérlemezke (thrombocyta), qualitatív vérkép)

 • Kémiai vizsgálatok: máj- és vese funkció, ionok, vércukor, koleszterin, koleszterin frakciók, triglicerid, hugysav, összfehérje, elfo stb.

 • Pajzsmirigy funkció

 • Hormonvizsgálatok (női, pajzsmirigy)

 • PSA

Vizeletvizsgálatok

 • üledék vizsgálat

 • Tenyésztés, stb

​Székletvizsgálatok

 • Occult vér kimutatás

 • Emésztettség

 • Tenyésztés

A szervezet működését elemző készülék

A készülék integrálja az orvostudományt, a bioinformatikát, az elektronikát és egyéb tudományokat.

Elméleti alapja a quantum fizika és gyógyászat.

A készülék felhasználja a legmodernebb elektronikai technikákat annak érdekében, hogy elemzésre felmérje és összegyűjtse a test sejtjeinek gyenge, kiegyensúlyozatlan mágneses mezőit.

Az állapotfelmérés elméleti alapja a kvantumgyógyászat.

A felmérés alapján a tesztalany egészségi és energetikai állapotáról kap képet.

Ez az állapotfelmérő eljárás a szervezetet noninvaziv módon vizsgálja át, elektromágneses jelek, frekvenciák segítségével térképezi fel az emberi testet, hasonlóan, mint az EKG.

Foglalkozás egészségügyi ellátás

Az 1993.évi XCIII. törvény szabályozza átfogóan a magyarországi munkavédelmet. A törvény célja, hogy az alkotmányban foglalt elvek alapján szabályozza az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés személyi, tárgyi és szervezeti feltételeit, biztosítja a szervezetten munkát végzők egészségének, munkavégző képességének megóvását és a munkakörülmények humanizálását, megelőzze ezzel a munkabaleseteket, a foglalkozási és a foglalkozással összefüggő megbetegedéseket.
A foglalkozás-egészségügyi szolgáltatás díja az 1995. évi CXVII törvényben foglaltaknak megfelelően adómentes természetbeni juttatásnak minősül.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now