top of page

Modern szépészeti kezelések

anti ageing.jpg
elo_tte.JPG
kezele´s ko¨zben - kozmetikai kezelés.JP
utána.JPG
hyaluronsavas_feltöltő_anyag.jpg

ANTI-AGING

Modern szépészeti kezelés más módon

Szolgáltatás a Yamamoto Rehabilitáció Intézetben!

Anti-Aging:

Bio-szálakkal a szebb arcért, nyakért, dekoltázsért- minden korosztálynak (nemcsak nőknek)

Az ősi tradicionális gyógymód (a bőrfelszínen lévő aktív akupunktúrás pontok, amelyek az izmok motoros pontjai is egyben) és a modern technika ötvözete, amely a ma emberének elvárása alapján a további fitten és fiatalosan maradás érdekében történő fájdalmatlan, azonnali hatást mutató eljárás.

Bőrünk öregedése már a késő 30-as éveinkben megkezdődik, amely tüneteket aggódva fedezzük fel reggelente a tükörben: apróbb ráncok megjelenése, a bőr megereszkedése jelzi ezt a folyamatot, akiknek élénk az arc mimikai izomzatának használata, azoknál korábban észlelhetők a kedvezőtlen jelenségek. Azoknál, akiknek plasztikai beavatkozásra (face lift, mini lift) még nincsen szüksége, eddig a botox injekciók vagy ráncfeltöltés jöhetett szóba, ám most már elérhető egy eljárás, mely teljesen természetes módon, a bőr működését serkentve javítja az arc kontúrjait: az újdonságnak számító steril bio-felszívódó szálas kontúrozási eljárás. Ez a technika megemeli a lógó bőrt, visszaadja főleg az arc- vagy bármely testrész kontúrjait. Ideális tehát arc-liftingre, szemöldökemelésre, a nyak, az arc középső és alsó részének fiatalítására, de még a felkar, vagy más testrész lógó bőrét is karcsúbbá, feszesebbé tudja tenni.

Előnyei: A már ismert szálas (angolul: thread) technikák, liftingek új generációja abban tér el az eddig alkalmazott száltechnikákhoz képest, hogy műtét, azaz vágás nélkül végezhető a beavatkozás, nincs kockázata annak, hogy a szál elszakad, vagy a szálat nagyon meghúzzák és túlfeszülnek a szövetek. Az izmokat nem kell elmozdítani a helyükről ahhoz, hogy a szálakat az orvos elhelyezze a bőrben, azok nem láthatóak sem a kezeléskor, sem később. Nincs gyógyulási idő, a beavatkozás egy ebédidős beavatkozásként elvégezhető, a páciens azonnal visszatérhet teendőihez a kezelés végeztével, de már fittebben.

Mellékhatása nem jellemző, igen ritkán apró bevérzés azonban lehetséges, amely fájdalommentesen pár nap alatt felszívódik.

Kivitelezése: A kb.1-maximum 1 1/2 órás, helyi érzéstelenítéssel történő beavatkozás után 3-4 héttel kontrol vizsgálattal ellenőrizzük a hatást és az esetleges kisebb korrekciót is elvégezzék. Majd 1,5-2 év után kevesebb szállal megismételhető, de addig hatását folyamatosan fejti ki és 2 év elmúltával sem következik be látványos visszaesés a kezelt területen. Kb. 5-6 évig ígéri a gyártó a hatást, ami természetesen az idővel arányosan lassan csökken. A bio-felszívódó szálak hatása nem múlik el, mert intenzíven stimulálják a környező sejteket az első pillanattól fogva beöltetés után a bőr epidermis rétegének minimális traumájával, a dermis rétegben koncentrálódva. Ennek hatására újabb rugalmas rostok és kollagén termelődik, mellyel a kezelt bőr kontúrozott lesz és fiatal/fiatalosabb marad. Felső korhatára nincs a beavatkozásnak. A problémás területekben történő könnyű alkalmazása a jellemző.

Anyaga: szövetbarát, antiallergén. A sebészetben régóta alkalmazott, felszívódó varratokhoz hasonló a bio- és antimikrobiális szálak "anti-aging" hatásúak. A beavatkozás PGA (poliglikolsav) multifil és PDO (polidoxanon), különnböző hosszúságú monofil, duplex, triplex vagy cox, screw tipusú (csavart, kettős spirál, fogazott) szálakkal történik igen vékony átmérőjű tű bevezetésével, a bőr típusúnak és a beavatkozást igénylő terület adottságainak megfelelően, természetesen adott személyre szabottan.

Mi is az a Bio-Meyisun?

Dél-koreai fejlesztés, PDO (polidioxanon) tartalmú, bio-felszívódó szál. Steril, biokompatibilis a szervezet szöveteivel, a szálak teljes mértékben lebomlanak.

Támogatja a kollagén-szintézist, növeli az izomtónust, megakadályozza a ráncok kialakulását (kollagén háló), stimulálja a SMAS réteget.

Felhasználási módszerek: A felszívódó szálak beültetése innovatív lépés az akupunktúrában, megtartva a keleti hagyományos orvoslás ősi technikáját.

Bio Terápia (Regenerálás): A bio-felszívódó szálak igen vékony akupunktúrás tűk segítségével történő bejuttatása a bőr epiderma - sub - és izomrétegébe.

Kontúrozás és Anti-aging: A Meyisun tűk segítik az arc szöveteinek rendezőését, alkalmazásuk természetes immunválaszt vált ki. Felszívódás után kollagén háló generálódik, ezáltal támaszként szolgálva a bőrnek, szöveteknek, megakadályozva a megereszkedést testen és arcon egyaránt. Zsírbontó hatása lévén, a test kontúrvonalai újraformálódnak. Növeli a bőr metabolizmusát, javítja a vérkeringést, és aktiválja a nyirok keringését.

A bio-felszívódó szálas kontúrozás hármas hatással van a bőrre:

  • Kontúrozás - legyen szó arcvékonyításról, az ideális háromszögforma kialakításáról (A-ból V-t!), feszességét vesztett, és a zsírvesztés miatt is bekövetkező lógó bőrről az arc, nyak (toka is!), mellek, has, fenék, combok és vádli területen is.

  • Bőrmegújítás - a tű és a bio-szálak apró, mikro-sérüléseket okoznak a bőrben, melynek hatására fokozódik a saját sejtek termelődése, a kollagén szintézis, aminek eredményeképpen sokkal feszesebbé válik a bőr.

  • A rugalmas rostok és a kollagén termelődésének beindításával a bőr megújul.

A bio-felszívódó szálas kontúrozást lehet, sőt szükség esetén ajánlott egyéb kezelésekkel kombinálni, elsősorban hyaluronsavas vagy saját zsírral történő feltöltéssel.

Mi a hyaluronsavas feltöltő anyag? A hyaluronsav viszkoelasztikus, steril, pirogén mentes, szintelen, áttetsző biofermentációval előállított nutrium-hyluronát tartalmú, magas molekulasűrűségű, állati fehérjéktől mentes struktúráló gél anyag. A bőrbe juttatása fájdalommentes, azonnali eredményt hozó beavatkozás. A hyaluronsav kiváló vízmegkötő hatásának, a saját zsír az őssejt és növekedési faktor tartalmának köszönhetően azokon a területeken ajánlott, ahol a kontúrozást egy kis feltöltő anyaggal lehet még szebbé tenni, vagy volument (térfogatot) szeretnénk növelni az elfogyott, leapadt zsír pótlására (pl. a szem alatti karikáknál, orca feltöltésénél). A beavatkozás eredménye olyan egyéb kollagén indukciós eljárásokkal fokozható, mint a dermarolleres kezelés, lézeres terápia. A különböző koncentrációja hyaluronsav mindig az adott bőrtípushoz, a kezelendő terület sajátosságaihoz alkalmazkodik.

 

bottom of page